{0} reviews | Schrijf review

GEA Happel Belgium nv
Brussel - Airconditioning - Fabr. & Grooth.

Specialist op het vlak van luchtbehandelingsproducten

Dobbelenbergstraat 7
1130 Haren (Brussel)

02 240 61 61
02 240 61 81
     

Airconditioning - Fabr. & Grooth.

GEA Happel Belgium is specialist op het vlak van luchtbehandelingsproducten. Dit zijn producten die instaan voor de koeling, verwarming, bevochtiging, ontvochtiging en zuivering (filtratie) van lucht, bij erg uiteenlopende toepassingen.

Bij centrale luchtbehandeling wordt de lucht behandeld door een luchtbehandelingsgroep (of –groepen), waarna ze via kanalen naar uitblaasroosters of andere soorten units gevoerd wordt. De groep kan instaan voor alle hierboven genoemde functies als koelen, verwarmen, etc.

Een groot voordeel van het gebruik van luchtgroepen is dat hiermee eveneens aan energierecuperatie kan gedaan worden: energie - in de vorm van warmte of vocht - wordt onttrokken aan de retourlucht, en kan dan gebruikt worden om de verse lucht deels te verwarmen of te bevochtigen. Luchtgroepen kunnen bovendien ook voorzien worden van specifieke filters (absoluutfilters, actiefkoolfilters, etc.) om te voldoen aan de eisen die gesteld worden in farmaceutische omgevingen, chemische productieprocessen, cleanrooms, voedingsindustrie, operatiezalen en dergelijke.

 

Productengamma

Het GEA-gamma van luchtbehandelingsgroepen bestaat uit verschillende series, die ofwel reeds standaard voorzien zijn van een recuperatiesysteem met een hogerendementsrecuperator (COM4mini, COM4plus), ofwel volledig modulair kunnen samengesteld worden waardoor de keuze qua materialen en componenten bijna oneindig is (CAIRplus-groepen).

 

Comforttoepassingen

Voor comforttoepassingen beschikken wij over een gamma ventiloconvectoren (Flex Geko), plafondcassettes (Cassette Geko), inbouwventilo’s (MPower Geko) en design luchtverhitters (MultiFlair). Hiermee kunnen bijv. inkomhallen, kantoren, winkels, showrooms, hotelkamers verwarmd, gekoeld en geventileerd worden.


Industriële toepassingen

Voor industriële toepassingen, zoals het verwarmen en koelen van industriële hallen, sporthallen, werkplaatsen, tuincentra, ateliers en  opslagplaatsen, hebben wij een uitgebreid assortiment luchtverhitters (MultiMAXX), die in verschillende uitvoeringen kunnen geleverd worden in functie van het aanwezige medium (water, gas, elektriciteit, stoom).

Voor de klimaatbeheersing in o.a. labo’s, telecom- en rekencentra stelt GEA u een uitgebreid gamma klimaatkasten (Denco Close Control) ter beschikking. Door de nauwkeurigheid van deze systemen kan de ultiemeprecisiecontrole van temperatuur, vochtigheid en filtering in de meest veeleisende omgevingen worden gegarandeerd.

Daarnaast hebben wij ook enkele productgroepen voor speciale toepassingen zoals zwembadontvochtigers (voor binnenzwembaden), dakextractoren (voor de afzuigingen van industriële keukens, sanitaire ruimtes, etc.) en luchtgordijnen (voor de inkom van winkels, apotheken, etc.).

Al deze units kunnen voorzien worden van een eigen GEA MATRIX-regeling. Daarmee kunnen de toestellen eenvoudig afgeregeld worden, ofwel individueel per ruimte, ofwel centraal via een gebouwbeheersysteem. Bovendien is het mogelijk om verschillende units met elkaar te laten communiceren via deze regeling. Zo kan een volledig gebouw met onze units uitgerust worden om een energiezuinige, geluidsarme en comfortabele HVAC-installatie te realiseren, met bijv. een luchtgroep voor de ventilatie, een dakextractor voor de afzuiging, ventiloconvectoren in de inkomhal en in de vergaderruimtes, een klimaatkast in de serverruimte, en een Fricostar Micro-unit voor het binnenzwembad.

Last but not least beschikken wij ook over een uitgebreide reeks producten voor koeling, waaronder energiezuinige Eurovent-gecertificeerde koelmachines en warmtepompen, drycoolers (met EC-motoren en adiabatische koeling), en koeltorens.

Contacteer ons vrijblijvend voor bijkomende informatie over onze producten, of voor ondersteuning bij de berekening van uw project: telefonisch op 02/240.61.61  of via het e-mailadres sales.hbe@gea.com.  Bezoek ook onze website www.gea-happel.be voor bijkomende informatie over onze verschillende producten.

 

Map

Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review